Valverde

ha sortit a la sala de premsa abans del partit d’aquest dissabte al Camp Nou, a les 21 h, davant el Celta. El tècnic del Barça ha dit que “tenim necessitat d’una victòria”, després de perdre contra el Llevant i l’empat contra l’Slavia a la Champions.

Valverde no està preocupat pel seu futur

L’entrenador, que ha estat qüestionat aquests dies, després dels mals resultats, ha dit que fa uns dies va anar a menjar amb el president i que “sempre he tingut el suport del club i m’he sentit respectat”. Valverde ha explicat que mai no ha tingut problemes amb això. El tècnic ha estat contundent quan li han preguntat si estava preocupat pel seu futur i ha contestat amb un “no” rotund.

L’horari del clàssic

També se li ha preguntat sobre la possibilitat que el clàssic que es jugarà el dimecres 18 de desembre sigui al migdia. Valverde ha dit que “no ho entendria”, que el més lògic per ell seria que fos “a la tarda”. Ha argumentat que és veritat que s’ha de veure en altre països, però que “també ho ha de veure la gent d’aquí”.

La connexió Messi-Griezmann

Ha parlat de connexió entre Messi i Griezmann. Ha explicat que les dues parts s’han d’adaptar als estils diferents que tenien fins ara de jugar.