El derbi entre el Mediterrani i el Catalunya s’ha decantat a favor de les santsenques (14-10). El Catalunya no ha pogut allargar la dinàmica de bons resultats de la setmana anterior, on va sumar una victòria i un empat. Per la seva banda, el Mediterrani continua a la part alta de la classificació de la Lliga Premaat femenina, amb cinc victòries i una derrota.

El segon quart, decisiu

El Mediterrani continua amb pas ferm en aquest inici de lliga. Les santsenques s’han imposat a un Catalunya que arribava en el millor moment de la temporada. En els primers minuts de partit, la igualtat s’ha reflectit a l’aigua. Al final del primer quart s’ha arribat amb el resultat de 3 a 2. Aquesta igualtat s’ha trencat quan el Mediterrani ha teixit un segon quart impecable que ha esdevingut decisiu, i ha aconseguit un parcial favorable de 7 a 3. El Catalunya ho ha intentat, però no ha pogut revertir el marcador. Una de les artífexs d’aquesta victòria ha estat Roser Tarragó, que ha signat quatre dels catorze gols santsencs i ha estat escollida la millor del partit.

Dinàmiques oposades

El Mediterrani ocupa les posicions capdavanteres de la classificació juntament amb el Sabadell i el Mataró, amb només una derrota. D’altra banda, el Catalunya es troba a la part baixa amb només una victòria i un empat. Precisament, aquests primers punts els va aconseguir el cap de setmana anterior davant el Saragossa i el Boadilla.