El FC Barcelona d’handbol no compta, de moment, amb Wael Jallouz i l’ha cedit al Mainvilliers-Chartres, el líder de la Proligue LNH, la Segona Divisió francesa d’handbol fins el 30 de juny de 2020.

El lateral esquerra tunisià va començar la temporada en règim de préstec al Füchse de Berlín, però la cessió, que tenia vigència fins al dia 30 de juny d’enguany, ha acabat sobtadament. La nova destinació de l’internacional és un equip desconegut per a l’afició barcelonista.

Un reforç per pujar a Primera Divisió

El Mainvilliers-Chartres ha fet una plantilla potent i està en disposició de pujar a la Lidl Starligue, la Lliga de les estrelles francesa on juguen alguns dels millors jugadors del món. El C’Chartres Métropole lidera el campionat amb dos punts més que el Nancy quan s’han disputat 13 jornades del campionat. També ha arribat als vuitens de final de la Copa de la Lliga, però va ser eliminat pel Montpeller (24-32)

Va fer seure Rutenka

Waell Jallouz va arribar al Barça l’estiu del 2014 procedent del Kiel alemany i té contracte fins al 30 de juny del 2021 amb el Barcelona. L’aposta pel jugador d’1,97 m va ser tan forta que va treure el lloc a Siarhei Rutenka. Diverses lesions i un rendiment per sota del que se n’esperava van acabar el mes de juliol passat amb la primera cessió del jugador (el Barça va incorporar Gilberto Duarte). Ara se’n confirma la segona, una manera de dir al jugador de 27 anys que haurà de millorar molt per tornar a la primera línia de l’handbol culer.

El factor Toni Gerona

Xavi Pascual, l’entrenador del FC Barcelona, segueix a fons els passos de Wael Jallouz aquesta temporada. Jallouz ha disputat el recent mundial de Dinamarca i Alemanya amb la selecció tunisiana que entrena Toni Gerona, exentrenador del Barça B i que va ser molts anys l’home fort de l’handbol base blaugrana.