L’Espanyol va perdre contra el Reial Madrid per 2 a 4 i encadena una ratxa força negativa a la Lliga. Dels darrers 30 punts que ha disputat només n’ha sumat tres, els que va aconseguir en la victòria per 1 a 0 contra el Leganés. El capità, Javi López, ha valorat la situació de l’equip i l’arribada de Wu Lei.

Javi López té clar on han de millorar

El capità de l’Espanyol ha comparegut en roda de premsa després de la derrota a casa contra el Madrid. Javi López creu que no han de mirar a la part de dalt o de baix de la taula de la classificació, sinó que el que han de fer és millorar la situació i això els pot permetre sumar punts. També ha comentat que tenen clar on han de millorar i que “s’ha de pensar a sumar i segur que canviaran les coses”. El capità ha comentat que han de fer neteja de cap i no pensar en la situació, que han de sortir a jugar i guanyar, i afrontar els partits amb la màxima responsabilitat. Que això ho aconseguiran guanyant dos partits i que la Copa els pot servir per agafar moral.

Veu bé l’arribada de Wu Lei

Sobre el nou fitxatge perico, n’ha valorat positivament l’arribada, i més quan és un jugador que marca gols i fa moltes assistències. Ha destacat que han de fer que la seva arribada sigui fàcil perquè així és podrà adaptar al més aviat possible.