El Barça s’ha classificat per als quarts de final de la Copa de la Reina després d’imposar-se a l’Espanyol per 2 gols a 0. Les blaugrana han estat superiors a les blanc-i-blaves, tot i que no han plasmat en gols les oportunitats que han tingut.

Gols blaugrana matiners

Les jugadores de Fran Sánchez, que acumulen molts partits en aquest tram de la temporada, no volien problemes i ben d’hora han encarrilat el partit. Al minut 14, Alexia amb molta picardia ha desviat una pilota d’Hamraoui per fer l’1 a 0. I un quart d’hora després, el segon. Toni Duggan aconseguia el 2 a 0 aprofitant un rebuig de la portera Mariajo.
La segona part ha estat un recital d’ocasions del Barça. Les blaugrana haurien pogut acabar el partit amb un golejada. Però algunes vegades els pals, i d’altres la manca d’encert, han fet que al final el resultat fos de 2 a 0 i el Barça, classificat per als quarts de final de Copa.

FC Barcelona - RCD Espanyol (Copa Reina)

Les reaccions dels entrenadors i les jugadores

Un cop acabat el partit, l’entrenador del FC Barcelona, Fran Sánchez i del RCD Espanyol, Joan Bacardit han fet una valoració positiva del matx. El primer perquè les blaugrana s’havien classificat per a quarts “en un partit amb esforços dosificats”; el tècnic perico es mostrava satisfet de “com han jugat a tot un equip com el Barça.”

De la seva banda, Alexia Putellas ha valorat el nou format de competició de la Copa de la Reina. Abans es disputava un cop acabada la lliga i enguany es jugarà durant la temporada.