El Sant Andreu segueix sense aixecar el cap a la Lliga i aquest diumenge al matí ha encadenat la quarta jornada sense guanyar. Ha perdut al camp del Castelldefels per 1 a 0.  En cinc minuts dues ocasions clares per als locals. A la primera Segovia amb el peu rebutja la rematada de Jordi Cano i a la segona Rubi ha estavellat la pilota al pal. Els homes de Mikel Azparren no s’han trobat còmodes en tota la primera part. L’única ocasió clara del Sant Andreu en el primer temps és aquest xut de falta d’Alcover, que rebutja espectacularment Manu Martín.

Aumatell de penal dona la victòria al Castelldefels

A la represa els quadribarrats han sortit a aconseguir els tres punts. I han disposat de diverses ocasions de gol. Alcover s’ha tornat a topar amb Manu. I al minut 71 de partit l’àrbitre ha assenyalat penal per mans de Jaume Villar dins l’àrea. Un jugada polèmica i que no queda clara del tot. Aumatell l’ha transformat donant els tres punts a l’equip de Miki Carrillo. Els andreuencs han sumat un punt dels últims 12 possibles. El proper cap de setmana toca un altre derbi barceloní, aquest cop amb l’Horta.