L’Europa ha vist com el Vilafranca li trencava una ratxa de cinc victòries consecutives, després de perdre per 0 a 3. La primera part ha estat ensopida i sense gaires ocasions clares de gol. Eric ho ha provat des de la frontal i després Priego ha hagut d’estirar-se per evitar el gol de Gestí. Els graciencs no han trobat la manera de superar la defensa vilafranquina i l’olfacte golejador de les últimes jornades aquest diumenge s’ha quedat als vestidors. Els del Penedès han avisat diverses vegades, però no acabaven d’afinar la punteria, o era Priego, el millor dels barcelonins, qui rebutjava amb bones intervencions les rematades dels quadribarrats.

Els gols arriben a la segona part

A la represa sí que han arribat els gols. Tot i això, ha estat l’Europa el primer que ha creat perill, però com a la primera part ningú ha connectat amb la pilota. En canvi, el Vilafranca més entonat ha obert el marcador mitjançant Pelegrín. Els graciencs han reaccionat amb caràcter, però no era el seu dia. Miguel Ramos ha evitat l’empat d’Oumar. Qui no ha pogut fer res per evitar el 0 a 2 ha estat Priego. Sergi ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per posar distància en el marcador. Amb aquest resultat l’Europa s’ha bolcat sobre la porteria contrària, però això ha significat deixar espais en defensa. Aquesta situació l’ha aprofitada Rosillo per fer el 0 a 3 i trencar la ratxa positiva dels escapulats.

L’opinió de David Vilajoana

Aquí tens tot el partit

L’Europa arriba al matx en plena forma. Encadena cinc victòries consecutives, l’última va ser al camp del Santfeliuenc per 0 a 3.

El Vilafranca també arriba amb confiança i moral. Encadena dues victòries consecutives, la darrera a casa contra l’Horta per 1 a 0.