El Barça visita el camp de l'Atlètic de Madrid

Primera part ensopida i sense cap ocasió clara de gol. Ni el Barça ni l’Atlètic de Madrid han estat capaços de superar el sistema defensiu del rival, per tant, les mínimes ocasions han acabat amb xuts alts o desviats sense cap tipus de dificultat per als porters. Els blaugrana han tingut la pilota, però sense profunditat i els madrilenys no han trobat la manera de generar cap transició ràpida. Al final de la primera part, males notícies per al Barça. Sergio Roberto ha hagut de deixar el camp amb una lesió muscular als isquiotibials.

Dembélé dona l’empat

Només començar la segona part Rafinha ha entrat per Sergi Roberto. El Barça ha començat millor la segona part. Amb més idees i buscant amb més determinació la porteria de l’Atlètic de Madrid, però les ocasions no arribaven. De fet, en una pilota perduda per Arthur, Griezmann ha muntat un ràpid contraatac, però la seva centrada no ha trobat rematador. Han anat passant els minuts i el joc ha deixat de ser fluid i això ha perjudicat el Barça, que no ha trobat continuïtat. I en el minut 77 i a la sortida d’un córner, Diego Costa ha rematat al segon pal i ha fet pujar l’ 1 a 0 al marcador. El Barça s’ha bolcat sobre la porteria de l’Atlètic i tot i que sense gaires idees ha tingut premi. En el minut 90 Dembélé ha marcat l’1 a 1. El partit s’ha acabat sense cap més ocasió.