Aquest diumenge a la tarda a les 18.30 h l’Espanyol rep la visita del Girona a l’RCDE Stadium. El tècnic blanc-i-blau, Rubi, ha catalogat el partit de molt important, ja que si l’equip aconsegueix  la victòria permetrà ”que ens situem entre els set primers fins a Nadal”. L’entrenador ha definit aquestes posicions com a ”maques”. Rubi ha fet una crida a l’afició. Els ha demanat que davant els gironins facin “un esforç, que no es quedin davant la televisió, que vinguin a l’estadi, a veure si podem passar de 20 a 24.000″. Aquest suport pel tècnic és vital, ja que els donaria mig punt.

L’entrenador ha assegurat que el partit serà ”dur, difícil i igualat” i que espera ”l’Espanyol de veritat”. Ha dit que el Girona és un equip complicat tant a fora com a casa, ha recordat que van empatar al Camp Nou. De totes maneres, ha explicat que espera que els blanc-i-blaus mantinguin la ratxa positiva a l’RCDE Stadium, on han guanyat tots els partits que han jugat.

Rubi ha dit que tant Hernán Pérez com Óscar Duarte estan recuperats i que, per tant, poden tenir minuts contra el Girona.

Aquí teniu tota la roda de premsa del tècnic blanc-i-blau