L’Horta ha canviat una dinàmica de dos partits sense guanyar i s’ha imposat al Cerdanyola per 3 a 1. Els primers 15 minuts han estat frenètics. Barrera ha obert el marcador per als hortencs. L’alegria dels de Nacho Castro ha durat ben poc, ja que ràpidament els visitants han empatat mitjançant Òscar García. I al quart d’hora de joc penal per mans a favor de l’Horta. Casti ha estat l’encarregat de llançar-lo, però Briones li ha encertat les intencions. Javi Morales, però molt atent i ràpid ha fet pujar el 2 a 1. Els blanc-i-negres ha disposat de diverses ocasions per fer el tercer, però el porter visitant ha evitat la golejada. A l’altre porteria era Santaló qui evitava l’empat i després escridassava els seus companys. Abans del descans Barrera ho ha tornat a provar, però el xut ha sortit massa creuat.

L’Horta marca el tercer en temps de descompte

A la represa l’Horta ha seguit portant el pes del partit i ha generat un bon grapat d’ocasions per sentenciar el partit, però el tercer no arribava. Una de les oportunitats més clares ha arribat de penal, però aquest cop ha estat Adri Lledó, qui tampoc ha encertat a marcar. S’apropava el final i els nervis han provocat una picabaralla al mig del camp, que ha acabat amb l’expulsió de Lledó i Torres. I ja en temps afegit ha arribat el gol de la tranquil·litat de l’Horta. Nahuel ha acabat un ràpid contraatac.