Àlex Soto ha inscrit el seu nom en els 111 anys d’història del club escapulat. El jove futbolista s’ha convertit en el tercer futbolista que anota en sis partits oficials, de forma consecutiva, amb la samarreta escapulada.

Àlex Soto i Manel Castillo, cara a cara

Els altres dos són Manuel Cros (1922/1923 i 1926/1927 ) i Manel Castillo (1988/1989). Manuel Cros va fer-ho en dues etapes, en la primera va marcar set gols en les sis jornades i en la segon en va fer vuit en les sis. Mentre, Manel Castillo va fer vuit gols en sis jornades. Aquest últim s’ha trobat amb Àlex Soto al Nou Sardenya.

Alex Soto

Àlex Soto, del filial a fer història

Tot i que Soto va començar la temporada amb l’equip del filial, està sent la gran sensació de l’equip entrenat per David Vilajoana i també el jugador revelació del grup 5 de Tercera Divisió. Però ara el jove atacant té l’oportunitat de trencar aquest rècord,  si torna a veure porta en el pròxim partit de l’Europa contra el Vilafranca (diumenge, 12 hores) al Nou Sardenya, ja que cap futbolista d’aquest club ha anotat en set enfrontaments seguits.