El Martinenc no ha pogut passar de l’empat a 0 davant el Santfeliuenc. Els del Guinardó volien trencar la ratxa de vuit partits perdent i ho han aconseguit. Això sí, davant el Santfeliuenc els de Manel Moya només han pogut aconseguir un punt després d’empatar a 0.

Al Guinardó, poques ocasions de gol a la primera part. Les més clares, aquesta de Javi Sánchez a l’inici de partit per al Martinenc i una de Jonatan Collado per al Santfeliuenc que no ha acabat en gol.
A la segona part, la mateixa dinàmica. Poques ocasions. Uri Vives ha salvat al Martinenc al minut 55. I Joel hauria pogut donar els tres punts quan quedaven cinc minuts per acabar.

Ha estat un partit amb poques ocasions de gol i que ha tingut, com a resultat lògic, el 0 a 0 final.