El Barça de rugbi s’ha imposat al Silverstorm per 29-27 al primer partit de Lliga. Un assaig de Pedro Cané a la darrera jugada del partit ha permès els blaugrana remuntar un 0-12 inicial davant el vigent subcampió de la Lliga Heineken.

Inici fluix i reacció valenta

El Silverstorm ha començat imposant de valent la seva superioritat física i ha fet un parcial de 0-12 en poc més de 20 minuts. La reacció del Barça ha arribat amb un assaig de Velarde, que ha retallat les distàncies a cinc punts abans del descans. El públic de La Foixarda ha finalitzat la primera part entregat a l’equip local a la recerca de l’empat.

Remuntada de caràcter

Al inici de la segona meitat, el Barça ha resistit un inici molt ferotge del Silverstorm, aconseguint mantenir l’avantatge cinc punts per sota al marcador. Després d’un assaig dels visitants, que ha allunyat el Barça 10 punts a sota al marcador, Granell ha aconseguit un assaig amb la transformació addicional. Els culers han encarat la recta final del partit només tres punts per sota i plantant cara a l’actual subcampió de la Lliga Heineken.

Pedro Cané es vesteix d’heroi

Amb un assaig i cop de peu addicional del Silverstorm, les esperances del Barça semblaven esvaïdes, però els locals han tornar a reduir la distància a cinc punts amb un nou assaig. Pedro Cané ha estat el protagonista de la jugada del partit. La seva galopada heroica a l’últim minut de partit ha suposat un assaig que servia per culminar una remuntada èpica a favor d’un Barça que feia esclatar La Foixarda i sumava el primer triomf de la temporada.