L’Espanyol no ha pogut sumar la primera victòria del campionat de lliga. El conjunt de Salvador Jaspe ha encaixat la segona derrota consecutiva, després de caure per 0 a 3 davant un fort València.

Poques ocasions per a l’Espanyol

Els primers minuts de l’enfrontament no han tingut un dominador clar. El València ha portat la iniciativa del joc però sense crear massa perill a la porteria defensada per Mimi. Fins que als deu minuts, Coleman ha posat a prova la mateixa Mimi, qui ha evitat el gol traient una gran mà al primer pal. El partit ha entrat en una fase de llargues possessions i poques ocasions en atac. A l’Espanyol li ha costat connectar amb les seves davanteres i això ha provocat que tot el joc ofensiu blanc-i-blau es concentrés en passades llargues buscant l’esquena de la defensa del València. La més clara per les periques ha nascut d’una gran jugada individual d’Alvarado, que ha rebutjat magistralment la portera Vreugdenhil amb els peus. En el posterior córner, Eli del Estal ha rematat de primeres per sobre del travesser.

El València no perdona

A la represa, el València ha sortit amb una marxa més i amb les idees molt clares. Coleman ha provat sort amb xut fàcil d’aturar per Mimi. Al minut 51, després de dos rebots a dins de l’àrea, Carol ha afusellat per situar el 0 a 1 al marcador. Cinc minuts després, ha arribat el segon de les valencianistes. Asun Martínez ha signat un gran gol després d’una jugada individual que ha acabat amb un remat des del vèrtex de l’àrea al primer pal de Mimi. El València no ha afluixat i ha augmentat distàncies en el marcador. Al minut 68, Coleman, una de les jugadores més actives en atac, ha superat la defensa de l’Espanyol per velocitat i amb un xut creuat ha superat la portera blanc-i-blava. Mari Paz ha tingut el quart a les seves botes, però el fort remat s’ha estavellat al travesser. Bonsegundo també ha perdonat per a les valencianistes, després que la seva vaselina impactés amb el pal.

Inici de lliga amb mal peu

El conjunt de Salvador Jaspe no ha començat de la millor manera la temporada 2019/20. En el debut van caure a domicili contra un dels equips ascendits enguany, el Deportivo, per 3 a 1. L’estrena com a local, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, tampoc ha estat l’escenari somiat. Davant un rival molt dur, com ho és el València, les blanc-i-blaves s’han vist superades en tot moment. Caldrà esperar a la tercera jornada del campionat, on l’Espanyol visitarà el camp del Madrid.