RCD Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha guanyat l’Eibar per 1 a 2 després de remuntar un resultat advers i suma la primera victòria a la Lliga. Els gols de Ferreya i Granero donen la victòria al conjunt blanc-i-blau després de la derrota a casa contra el Granada.

Primera part dolenta

L’Espanyol no ha sortit bé i l’Eibar ha tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Els homes entrenats per David Gallego han patit en una primera part en què el més positiu per als blanc-i-blaus és que han pogut mantenir la porteria a 0.

L’Espanyol millora a la segona

Després del descans, l’equip blanc-i-blau ha sortit millor però els bascos s’han avançat en el minut 58 amb un gol de cap de Ramis pentinant una falta d’Orellana. L’Espanyol però no ha perdut la fe i Ferreyra ha empatat en el minut 76, en una jugada en què s’ha lesionat i ha hagut d’abandonar el camp. Sense temps per assimilar-ho, els homes entrenats per David Gallego han capgirat el marcador en una jugada per la banda de Pedrosa que Granero ha convertit en el 1 a 2 en el minut 79. L’Espanyol s’ha defensat bé i ha sumat una victòria balsàmica, la primera d’aquesta temporada a la Lliga.