Marc Roca, jugador CE Mediterrani

El CE Mediterrani ha superat clarament a l’equip croat Mornar Brodospas per 6 a 10 en el partit disputat a Split. Era el tercer enfrontament de la primera ronda classificatòria de la LEN EuroCup i els santsencs han superat la prova sense problemes.

Un inici demolidor del Medi

El Mediterrani ha començat molt bé i s’ha imposat al Mornar Brodospas per 1 a 4 en el primer quart. Dos gols de Javier Gorria, i un de Marc Roca i Donat Galeev han donat ales als de Jahzeel Martínez, que en el segon quart han continuat amb el domini i han sentenciat abans del descans amb un 2 a 7 gràcies a l’encert de Guillem García en dos ocasions i Marc Minguell.

En la segona part, el Medi ha mantingut el seu rival a ratlla en un tercer quart molt igualat que ha acabat amb empat a 1 amb gol de Marc Roca. En l’últim quart hi ha hagut festival de gols amb victòria del Mediterrani per 6 a 10 amb dianes de Javier Gorria i Axel Corres. Una victòria que deixa líder el Mediterrani i classificat per a la següent ronda juntament amb el Mataró.