martinenc
@Martinenc

El Martinenc ha empatat a 2 al camp del Alcarràs en la segona jornada del grup 2 de la Primera Divisió Catalana. Els gols de Vendrell i Adri García en el temps afegit donen un punt per continuar invictes a la categoria.

Èpica en el temps afegit

El Martinenc, que venia de guanyar el Tàrrega, ha sumat un empat amb èpica inclosa. Els del Guinardó s’han avançat abans del descans amb un gol de Vendrell després d’una bona primera part amb control del Martinenc. En la segona part, els homes entrenats per Javi Gómez han continuat dominant  i han buscat el segon gol. Però quan més bé estaven els visitants, l’Alcarràs ha empatat amb un cop de cap d’Edu Raya en el minut 76. Uns minuts més tard, l’àrbitre ha expulsat Rubi per un penal que altra vegada Edu Raya ha transformat per capgirar el partit quan només faltaven 10 minuts per acabar. Amb els del Guinardó abocats a l’atac, Ahufinger ha acabat expulsat en tallar un contra cop. Amb nou homes, i en el temps afegit, ha arribat el premi. Adri Garcia ha rematat al segon pal una centrada de Canelada i ha posat el 2 a 2 definitiu al marcador.