Europa i Vilassar de Mar han empatat en la 4a jornada de la Lliga de la Tercera Divisió. Els escapulats sumen un punt després d’empatar a 2 amb gols de Varona i Jordi Cano, un empat més com en l’anterior jornada al camp del Granollers. L’Europa segueix sense guanyar a la Lliga.

Primera part gracienca

L’Europa ha començat bé, amb el control de la pilota, i una jugada de murri de Varona ha permès que el gracienc s’emportés una pilota per marcar el primer en el minut 17. Tot i el domini escapulat, el Vilassar de Mar ha creat perill i en una gran jugada del central Bruno, els del Maresme han empatat 5 minuts després.

L’Europa deixa escapar la victòria a la segona part

La segona part ha començat de la millor manera per als homes entrenats per David Vilajoana. Jordi Cano s’ha estrenat al Nou Sardenya amb un gol en el minut 53 que ha significat el 2 a 1. Però quan semblava que el partit seria per als graciencs, un altre Cano, Carlos, ha empatat a 2. El jugador del Vilassar Eloi Pena ha estat a punt de marcar en el temps afegit, però Àlex Cano ha tret de la línia de gol.