CN barcelona

El CN Barcelona ha perdut per la mínima en el partit decisiu que l’enfrontava al CSM Oradea, de Romania. Els cenebistes han caigut per 9 a 8, un resultat que els elimina de la Champions.

Derrota per la mínima

Després de la derrota contra el Brescia, els homes entrenats per Toni Esteller necessitaven la victòria per passar ronda a la Champions. El partit ha estat molt igualat. Els cenebistes s’han avançat 1 a 2 en el primer quart però els romanesos han empatat amb un parcial de 3 a 2 en el segon quart. Després del descans, el Barcelona no ha estat encertat de cara a porteria i ha deixat el seu marcador a 0. Els locals s’han avançat d’un gol i han mantingut avantatges de dos fins al tram final del partit. A les acaballes, els barcelonins han pogut empatar gràcies a una diana de Víctor Flores, però quan faltaven 44 segons per acabar, l‘Oradea ha fet el definitiu 9 a 8 després de l’expulsió clau de Van Den Burg (el millor del partit amb tres gols). Un resultat que elimina el Barcelona de la Champions.