La UA Horta ha empatat davant el San Cristóbal en un partit molt disputat entre els dos conjunts. Els locals s’han avançat primer amb un gol de Zárate, però Ferran Tacón ha retornat la igualtat al marcador. A la segona part, els protagonistes golejadors s’han invertit el torn. La falta d’encert en els últims metres fa que l’Horta deixi escapar dos punts, quan ha estat un home més en els últims 20 minuts. D’aquesta manera els hortencs es mantenen invictes fora de casa.

Penal Salvador abans del descans

Els homes de Nacho Castro han sortit amb un bon nivell de joc al Camp Municipal de Ca n’Anglada. En el primer tram del partit, l’Horta ha aconseguit com és habitual el domini de la possessió, però els barcelonins no han aconseguit trobar la profunditat amb pilota per poder generar ocasions clares de perill. Els locals per altra banda, aprofitaven qualsevol pilota aturada per aproximar-se a la porteria de Yamandú.

De la primera meitat, el jugador més destacat ha estat Ferran Tacón, que ha provat en diverses ocasions tirs des de la llarga distància, però que no han acabat creant-li problemes al porter del San Cristóbal. També Marc Rio ha tingut una bona rematada de cap, després d’una gran centrada de Coro, però el davanter hortenc no ha pogut donar-li la direcció necessària perquè acabés en gol.

Just quan semblava que el partit acabaria sense gols al descans, el San Cristóbal ha modificat el marcador. A través d’un córner, i en el minut 44, Eric Zárate ha aprofitat una pilota viva dins l’àrea d’un Horta que no ha estat capaç de refusar-la amb contundència. Tot i el gol en contra, la reacció dels de Nacho Castro ha estat immediata. Un altre cop a través d’un córner, a Bermu li han fet falta a l’interior de l’àrea i el col·legiat no ha dubtat a xiular penal. Ferran Tacón ha estat l’encarregat de retornar l’empat al marcador abans del descans, marcant el  1-1.

De nou gols de Ferran Tacón i Eric Zárate

En el minut 61, l’Horta, que després del descans no acabava de dominar del tot el partit, ha fet l’1-2 amb una bona jugada combinatòria que ha culminat Ferran Tacón a plaer des del segon pal. Tot i el gol en contra, els locals han reaccionat bé i no han deixat que els barcelonins dominessin el matx. En el minut 69, el San Cristóbal ha aprofitat una bona acció per banda esquerra per tornar a posar l’empat al marcador amb Zárate, que tornava a marcar per posar el 2-2.

A partir del 72, els de Nacho Castro han estat amb un home més al terreny de joc, gràcies a l’expulsió de Ricky, que ha vist la segona groga. Amb aquest factor a favor, l’Horta ha dominat molt més l’últim tram del partit a través de la possessió, i ha estat buscant el gol de la victòria. Els últims minuts de partit han estat molt descontrolats, però amb l’absència d’encert en els últims metres per part dels dos equips.