El Barça ha guanyat per 5-2 l’Igualada als quarts de final de la Copa del Rei. Els blaugrana han patit més del previst per culpa del gran partit del porter de l’Igualada Guillem Torrents, que només a la primera part ha fet 22 parades. Gerard Riba ha avançat l’Igualada per partida doble amb una falta i un penal, que feia insuficient el gol de Joao Rodrigues. Però els gols d’Alabart per partida doble i Helder Nunes i Guillem Grau han capgirat el marcador a favor del conjunt blaugrana per acabar amb el 5-2.

L’Igualada dona la sorpresa a la primera part

La primera part ha tingut molt ritme. L’Igualada buscava robar i sortir ràpid per agafar descol·locat el Barça. La primera ocasió clara de l’Igualada ha arribat al minut 2, després d’una falta clara d’Helder Nunes, per la qual s’ha guanyat la targeta blava. Gerard Riba ha sigut l’encarregat de llançar la falta i fer el primer gol del partit. El Barça ha reaccionat i ha atacat la porteria de Guillem Torrents, però el porter ho ha parat tot i l’Igualada ha sortit a la contra per buscar el segon.

Al minut 6, una bona intercepció d’Ignacio Alabart amb una bona assistència a Joao Rodrigues ha estat l’empat a un, amb un gol que ha entrat per l’escaire de la porteria igualadina. El Barça buscava el segon, però Torrents ho ha seguit parant tot, xuts de lluny, de prop, des de la dreta, des de l’esquerra, arribava a tot.

L’Igualada sortia ràpid i ha tingut dos travessers amb Gerard Riba i Aleix Marimon. A falta de dos minuts del final, Pau Bargalló ha comès penal, l’encarregat de xutar-lo ha sigut Gerard Riba, que tampoc ha fallat i ha fet el segon per a l’Igualada.

El Barça remunta amb doblet d’Ignacio Alabart

Començament intens del Barça, que responia a les aturades de Guillem Torrents. El Barça ha xutat més, però sense èxit. El Barça seguia i seguia, el domini era absolut, però Guillem Torrents semblava infal·lible. Al minut 9, l’Igualada ha fet falta sobre Helder Nunes i el mateix jugador ha transformat el penal per tornar a igualar el partit. El Barça ha continuat atacant i només tres minuts després un fort xut des de fora de l’àrea d’Ignacio Alabart ha avançat el Barça.

La desena falta de l’Igualada ha arribat al minut 14 i Pau Bargalló ha errat la falta directa, amb una bona parada de Guillem Torrents. Els blaugrana buscaven el quart, Marc Grau en una bona acció individual ha picat la pilota a Torrents i amb fortuna ha acabat la pilota dins. L’Igualada no s’ha rendit i s’ha despertat, Nil Cervera l’ha enviat al pal. Joao ha comès falta a cinc minuts del final, ha vist la targeta blava i Gerard Riba ha tingut una falta directa, però l’ha tirat fora. A falta de tres minuts del final, el Barça ha sentenciat amb el gol d’Ignacio Alabart de falta directa, el cinquè i definitiu dels blaugrana.