El Sant Andreu no ha pogut endur-se cap punt en la visita a la piscina de l’actual líder, el Mataró. Les andreuenques, tot i complicar les coses a les mataronines durant tot el partit, han caigut per 14 a 12. D’aquesta manera, el Mataró es manté líder en solitari amb sis victòries de sis possibles, mentre que el Sant Andreu ocupa la quarta posició.

Recital ofensiu de tots dos conjunts

El primer quart ha estat un intercanvi de cops per part de tots dos equips. El Sant Andreu ha mantingut el ritme imposat pel Mataró al llarg dels primers minuts de partit. Tant és així, que el primer quart ha acabat amb l’ajustat marcador de 4 a 3. Les jugadores de Javi Aznar han fet una passa endavant i han empatat el partit a 6 abans del descans. La intensitat i la igualtat ha continuat al llarg del tercer quart, en què el Sant Andreu ha arribat més viu que mai (9-8). En els darrers minuts de l’enfrontament, el Mataró ha tret el caràcter propi del líder de la competició i ha acabat superant un combatiu conjunt andreuenc per 14 a 12. Irene González ha estat la màxima golejadora del Mataró amb quatre dianes, mentre que per part del Sant Andreu ho han estat Alejandra Aznar i Noelia Mora amb tres gols cadascuna.