La secció d’hoquei patins de l’Espanyol ha guanyat el Sant Cugat per 1 a 0. La primera part ha estat bastant igualada i el marcador no s’ha mogut tot i els dos pals de l’Espanyol. Cap dels dos equips creava perill i no havia una idea clara de joc. A l’inici de la segona part, Marc Cañellas ha marcat l’únic gol del partit. Ens aquests segons 25 minuts els blanc-i-blaus s’han mostrat molt superiors i han creat algunes ocasions de gol, però no han entrat dins de la porteria.

Marc Cañellas dona els tres punts

Els homes de Bernat Bosch amb aquesta victòria continuen líders en solitari amb vuit victòries i només una derrota contra el Reus Deportiu B. L’entrenador creu que hi ha moltes coses a millorar en l’equip, ja que creu que durant la primera part no han aconseguit entrar bé en el joc, però han dominat molt més la segona. En els camps que juguen com a visitants tenen més gols i això fa que juguin amb més confiança, per tant, millor. Està clar que l’objectiu de la temporada és sumar tots els punts possibles de la lliga i l’ascens de categoria.