Final Copa del Rei handbol Barça Logronyo
@FCBhandbol

El Barça continua el seu camí imparable a les competicions estatals i ha sumat una nova Copa del Rei, la desena de consecutiva. Els blaugrana han aconseguit el títol número 27 de la secció d’un total de 66 edicions disputades (48 com a Copa del Rei). Més números: en els últims 30 anys, el Barça ha sumat 19 copes del rei, que demostra que a hores d’ara no hi ha cap equip que li pugui fer ombra. En l’edició del 2023, els blaugrana han superat el Logroño per 34 a 23.

La Copa del Rei, encarrilada al primer temps

Els primers minuts han estat molt igualats, amb un Logroño que ha jugat durant bona part de l’enfrontament atacant amb set i sense porter. El marcador igualat ha animat el conjunt de La Rioja, però el Barça ha imposat la lògica. Gràcies a l’encert des de lluny quan l’equip no tenia porter aprofitant errades en atac, el Barça ha anat ampliant distàncies fins al 20 a 13 del descans. Una de les claus de l’enfrontament ha estat Nielsen. El porter del Barça ha fet un partit extraordinari que ha fet impossible que el Logroño pogués apropar-se més als blaugrana.

Segona part sense ensurts

A la segona meitat, els de Carlos Ortega han aconseguit ampliar diferències, tot i que el Logroño no li ha perdut mai la cara a l’enfrontament. Encara que no tenia opcions de guanyar sí que ha volgut mantenir les diferències perquè la final no fos massa fàcil per als blaugrana, que, considerant-se campions, han guanyat sense necessitat de forçar la màquina.