Barça Ademar Lleó semifinals copa Rei
@RFEBalonmano

En handbol, les últimes temporades i quan juga el Barça, les cases d’apostes no ofereixen gaire per una victòria blaugrana. De fet, pel triomf barcelonista es pagava 1,03 euros per cada euro apostat mentre que la victòria de l’Ademar de Lleó suposava per a l’apostant 18 euros per cada euro. En alguns moments el Barça ha arribat a perdre, però la il·lusió i les ganes dels lleonesos s’han quedat en això, en il·lusions.

L’Ademar li posa les coses difícils

L’Ademar i el seu entrenador, Manolo Cadenas, tenien una espineta clavada, la de la final de la Copa Asobal disputada a Lleó el 19 de març. La derrota, per 21 a 39, va fer mal i una de les claus era intentar oferir una imatge més bona. El cert és que els lleonesos han sortit amb moltes ganes i han estat dins del partit en molts moments. Fins i tot ha tingut petits avantatges d’un gol fins que els de Carlos Ortega han posat una marxa més (14-11). Tot i que semblava que l’Ademar reaccionava (14-13), al descans s’ha arribat amb tres gols d’avantatge dels blaugrana (19-16).

Sentència a la segona meitat

A la segona meitat la superioritat del Barça ha acabat de sentenciar l’enfrontament, amb un Barça que ha pressionat el rival, que no ha pogut fer res contra un l’equip de Carlos Ortega. Els avantatges han anat augmentat dels tres als set gols (30-23) fins arribar al marcador final de 39 a 30.