El Barça de futbol sala comença aquest dilluns 3 d’agost la pretemporada després de cinc setmanes de vacances. Els blaugrana passaran, dilluns, al matí, les primeres proves analítiques i dimarts serà el torn de les revisions mèdiques, i de la primera sessió preparatòria (17 h, Palau Blaugrana). Tota la pretemporada tindrà lloc a Barcelona, tant al Palau com a la Ciutat Esportiva.

Temporada atípica, però il·lusionant

El conjunt d’Andreu Plaza afronta la temporada 2020/21 amb diversos objectius entre cella i cella. Després de caure eliminats del play-off exprés de la Lliga el passat mes de juny davant el Llevant, els blaugrana volen fer-se amb el títol de la competició regular. Però no és l’únic. El Barça té, a l’horitzó, la Final Four de la Champions, que es va haver de suspendre per la crisi sanitària, i que finalment es disputarà entre el 8 i l’11 d’octubre al Palau Blaugrana. Abans del compromís europeu, el 5 de setembre, els barcelonins iniciaran el seu camí a la Lliga.

Una plantilla renovada

El Barça s’ha reforçat amb els fitxatges d’André Coelho, Miquel Feixas, Matheus Rodrigues i Mati Rosa. Aquest últim, però, jugarà cedit al Palma Futsal durant la temporada 2020/21. A més, el Barça ha decidit fer efectiva la clàusula de compra del brasiler Ximbinha, que va arribar al mes de gener en qualitat de cedit. D’altra banda, el Barça comptarà amb cinc baixes respecte el curs anterior. No continuaran defensant la samarreta blaugrana, Roger Serrano, Juanjo, Rivillos, Arthur i Boyis.

Els amistosos de la pretemporada

Al llarg del mes d’agost, els blaugrana disputaran diversos enfrontaments amistosos per tal de continuar amb la posada a punt per a l’inici del campionat de Lliga.

  • Barça-Colo Colo Zaragoza (14/8)
  • Barça-Peñíscola (15/8)
  • Barça-Osasuna Magna (21/8)
  • Barça-Fútbol Emotion Zaragoza (29/8)