El Barça ha guanyat el Montpellier per 3 a 0 en el primer amistós de cara a preparar els quarts de final de la Champions contra l’Atlètic de Madrid. Els gols han arribat a la segona part. Oshoala ha fet els dos primers i Hermoso ha arrodonit la victòria.

El Barça, sense efectivitat

El Barça ha disposat de diverses ocasions a la primera part per inaugurar el marcador, però les jugadores de Lluís Cortés no han estat efectives de cara a porteria. La portera del Montpellier Schmitz ha evitat en diverses vegades el gol de les blaugrana. Jenni Hermoso i Lieke Martens han estat les futbolistes més incisives i perilloses de les barcelonines, però no han aconseguit superar la portera francesa. La primera part, de domini del Barça amb un equip francès tancat al darrera, ha acabat amb empat a 0.

Oshoala, la gran protagonista

El tècnic Lluís Cortés ha aprofitat el descans per introduir fins a 6 canvis i el Montpellier ha canviat l’equip sencer. Les franceses han tingut la primera ocasió de la segona part, però Cata Coll ha salvat el gol contra Engman. El Barça, que ha necessitat uns minuts per retrobar-se sobre el camp, ha fet efectiu el seu domini en el minut 64. Passada en profunditat de Mariona Caldentey, que ha finalitzar Asisat Oshoala marcant l’1 a 0. La davantera nigeriana ha estat la gran protagonista del partit, ja que, en el minut 86, ha fet el 2 a 0. I, en temps de descompte, Jenni Hermoso ha signat el 3 a 0 definitiu.