adolfo
El jugador del Barça de futbol sala Adolfo ha fet una temporada extraordinària i això li ha valgut perquè hagi estat escollit com el Millor Jugador de la Lliga Nacional de Futbol Sala del curs 2019-20. El premi li ha estat atorgat amb els vots dels entrenadors i capitans dels equips de Primera Divisió. A més, l’ala pivot blaugrana també ha guanyat, aquest any, el Trofeu al Millor Ala i el de Màxim Golejador de la Primera Divisió. Tres premis que deixen constància de l’excel·lent temporada que ha fet el de Santa Coloma de Gramenet.
Adolfo va arribar al Barça l’estiu del 2016 amb una projecció de futur increïble. Des d’aleshores, no ha deixat de créixer i de convertir-se cada vegada més amb un jugador fonamental amb l’esquema de l’equip. De fet, la temporada 2013-14 va ser designat com el Jugador Revelació de la Lliga i cada any ha anat tenint més i més pes en els equips que ha jugat, primer a l’Industrias Santa Coloma i després al Barça.
En aquesta temporada, Adolfo ha fet valer el seu olfacte golejador per marcar 29 gols, el que l’ha convertit en el màxim golejador blaugrana i en el pitxitxi de la Lliga. A més de la capacitat ofensiva, també treballa com el primer defensivament, fet que el converteix en un dels jugadors més complets i versàtils del món. El blaugrana de 27 anys s’ha convertit, per tant, en peça imprescindible per al Barça, amb el qual aquest curs ha guanyat la Supercopa d’Espanya i una Copa.