Griezmann Dembélé

El Barça ja ha començat definitivament el compte enrere del partit del dissabte 8 d’agost de la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols. Els blaugrana, després de la jornada de festa d’aquest divendres, han tornat a la feina aquest dissabte i ho han fet amb dues novetats. Antoine Griezmann i Ousmane Dembélé han fet part de la sessió amb la resta de companys.

Els dos davanters francesos s’estan recuperant de les seves respectives lesions i tot fa pensar, si continuen amb aquesta evolució, que podrien estar a disposició de Quique Setién de cara al partit decisiu contra els italians. Dembélé es va lesionar a pincipi del mes de febrer, en canvi, Griezmann ho va fer a mitjan juliol i no va poder jugar els dos últims partits de Lliga.

Qui sí que ja està a disposició del tècnic Quique Setién és Clément Lenglet. A la sessió d’aquest dissabte, hi han participat fins a 8 jugadors del filial. Aquest diumenge, l’equip tornarà a la feina i s’entrenarà al Camp Nou amb el que serà un assaig general pensant en el partit de Champions contra el Nàpols.