El Barça ha quedat eliminat del play-off per al títol de Lliga de futbol sala. Els blaugrana han perdut per 2 a 3 amb el Llevant gràcies a un gol del Llevant quan faltaven tres segons per acabar el matx. El partit de quarts s’ha celebrat al pavelló Martín Carpena de Màlaga, disputat sense públic.

Un Llevant voluntariós a la primera part

Després d’un inici igualat, però amb alguna ocasió més clara per al Barça, els d’Andreu Plaza han posat de manifest la qualitat que tenen. En el minut 13 un golàs de Sergio Lozano, amb un xut amb l’esquerra que ha entrat per l’escaire, ha doblegat el Llevant, voluntariós, però poc incisiu ofensivament.

Barça Llevant futbol sala play-off 2020
@FCBfutbolsala

Decisió arbitral polèmica

Els blaugrana han estat superiors als valencians a la primera meitat, però a la segona les forces s’han igualat. Les ocasions clares han caigut a totes dues àrees i, de fet, el Barça ha marcat el 2 a 0 quan més dominava el Llevant. Ha estat en una jugada molt ben trenada que ha finalitzat Daniel després d’una assistència de Ximbinha. Encara quedaven 10 minuts per acabar el matx, tot un món. Dos minuts més tard, Pedro Toro ha fet el 2 a 1 després d’un llançament de penal. A partir d’aquí, el Llevant se l’ha jugat amb porter jugador, però una jugada molt curiosa i polèmica ha tingut una repercussió gran. Una cinquena falta que no era (al jugador del Llevant se li ha pujat el bessó) ha propiciat després la sisena i un doble penal que Cuzzolino ha transformat. L’empat afavoria el Barça, però quan faltaven tres segons Cecilio ha aconseguit el 2 a 3 definitiu i la classificació, sorprenent, del Llevant a semifinals.