Llamas Serramitja

José Antonio Llamas i Marcel Serramitja continuaran vestint la samarreta quadribarrada del Sant Andreu. Aquest divendres a la tarda el club ha fet oficial la renovació dels dos jugadors, que continuaran així a les ordres de Mikel Azparren.

Llamas, de 35 anys, aporta experiència i és un dels jugadors més importants dins el vestidor. De fet, n’és el capità i continuarà sent-ho una temporada més. Tot i la seva edat és un dels futbolistes que més ha utilitzat el tècnic aquesta temporada. Ha jugat 25 partits. El carril de la banda dreta és propietat seva i, després d’aquesta renovació, el Narcís Sala seguirà gaudint de les seves pujades a l’atac.

Marcel Serramitja és un cas diferent del de Llamas. Va arribar al Sant Andreu l’estiu del 2019 amb la intenció d’aportar gol a l’equip, però una lesió al lligament creuat i al menisc del genoll dret ha fet que no pogués jugar en tota la temporada. Tot i això, el club ha decidit renovar el davanter, per tant, confiança màxima entre els responsables de l’àrea esportiva del club en el jugador.