Osasuna Barça

El Barça ha empatat al camp de l’Osasuna a dos. Els blaugrana s’han avançat dues vegades en el marcador, amb gols de Nico i Abde, però han vist com els navarresos han empatat les dues vegades.

Molts canvis a l’onze de Xavi, però mateixa feblesa defensiva

Xavi Hernández ha fet canvis a l’onze inicial. El tècnic no va quedar satisfet amb les prestacions de Lenglet i Dest i tots dos s’han quedat a la banqueta. Això, sumat a les nombroses baixes del Barça, ha portat Xavi a canviar fins i tot l’esquema i apostar per un 3-4-3 amb Umtiti com a central i Luuk de Jong a la davantera. I el cert és que li ha sortit bé perquè Nico ha avançat el Barça a la primera oportunitat amb el seu primer gol com a blaugrana. L’alegria li ha durat tot just dos minuts, el que ha trigat David García a rematar una centrada lateral i igualar el marcador. L’equip blaugrana és un flam en defensa. I en atac tampoc és cap meravella. Tret de les ganes i els regateigs d’Abde, poca cosa més d’un Barça estèril i anímicament destrossat.

El Barça no sap tancar el resultat

La segona part ha començat moguda. L’Osasuna ha reclamat penal per unes mans de Busquets dins l’àrea en un refús de Gavi, la jugada ha continuat i ha acabat amb gol d’Abde, que ha signat l’1 a 2 en el minut 48. El partit ha continuat intens, amb un Osasuna pressionant i buscant les pessigolles al Barça i un equip blaugrana que volia fer el tercer i així respirar una mica més tranquil. Però el tercer no ha arribat i en el minut 86 ha arribat l’empat dels navarresos. A la sortida d’un córner Chiny Ávila ha engaltat una pilota des de la frontal de l’àrea que ha entrat ajustada al pal i ha fet el 2 a 2 definitiu.