El Sant Andreu ha guanyat el Castelldefels per 0 gols a 3. Fassani i Lawson a la primera part i Mulero a les acaballes del partit han estat els golejadors dels andreuencs. Amb aquesta victòria els de David Almazán es refan de la derrota en l’últim partit de Lliga, la primera al Narcís Sala, contra l’Olot.

El Sant Andreu es mostra efectiu

El partit ha començat força bé per als interessos del Sant Andreu, ja que en el minut 11 una errada defensiva del Castelldefels l’ha aprofitat Fassani per fer el 0 a 1. Els del Baix Llobregat han reaccionat amb rapidesa i abans del quart d’hora han marcat, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Els andreuencs han fet un partit seriós en defensa i efectiu en atac i Lawson, en el minut 27, ha signat el 0 a 2. Els locals han notat les diverses baixes que tenien, com per exemple Joel Coch, Sergi Moreno, Ferreira, Joel Cañaveras i Luis Gaudioso per lesió i Eslava per sanció. El Castelldefels ha reclamat penal just abans del decans, però el col·legiat no ha apreciat falta.

La sentència arriba a les acaballes del partit

A la segona part el Sant Andreu ha sortit decidit a no passar angúnies. Els andreuencs han fet un bon treball defensiu i quan han tingut ocasió han buscat atacar per acabar de sentenciar el partit. La sentència ha trigat a arribar, tot i que els de David Almazán haurien pogut fer el tercer. El porter andreuenc Rabelo ha solucionat amb encert les arribades dels locals. El tercer i definitiu dels quadribarrats ha arribat en el minut 88, quan Mulero ha fet el 0 a 3. Abans d’acabar el partit el Castelldefels ha reclamat un altre penal.

La temporada passada els quadribarrats ja es van imposar a l’equip de Miki Carrillo per 0 gols a 2. Oumar i Poves van ser els golejadors.