El Guineueta no ha pogut sumar cap punt en el desplaçament a terres gironines. El Girona B ha superat els de Luis Gallego per la mínima amb un gol a les acaballes del partit. És la segona derrota consecutiva del Guineueta després de la derrota que van patir a Nou Barris contra el Manresa.

Poques oportunitats

La primera meitat del partit no passarà a la història del futbol. Cap dels dos equips ha generat gaires ocasions i els aficionats han hagut d’esperar-se al minut 43 per veure’n una de clara. Els locals han enviat una pilota al pal de la porteria de Xavi Betrán amb un xut llunyà.

El Guineueta torna a encaixar un gol a les acaballes

El Guineueta ha reaccionat després del pas per vestidors. Els barcelonins han millorat i, a partir del minut 65, han començat a col·leccionar arribades a l’àrea gironina, com un cop de cap de Ferran que no ha trobat la xarxa. Però quan millor estava la Guine, ha arribat el gol dels locals. El Girona B ha fet el 0 a 1 al minut 86 i ha deixat els de Nou Barris sense puntuar.

El punt d’inflexió ha estat que ells han marcat un gol de retruc i han guanyat el partit