L’Espanyol B ha tornat a guanyar després de tres jornades gràcies a la victòria per 1 gol a 4 al camp de l’Ejea, últim classificat de la Segona RFEF. Els de Luis Blanco s’han emportat els tres punts gràcies als gols d’Antoniu, Max Svensson, Abde i Mahicas, i es refan després de caure a la Dani Jarque contra el Penya Esportiva.

Antoniu avança l’Espanyol B

L’Ejea no s’ha deixat intimidar davant l’Espanyol B i ha iniciat el partit amb la idea d’anar a buscar els periquitos a la seva àrea. Els de Luis Blanco, però, s’han desfet de la pressió local gràcies a Antoniu al minut 12, autor del 0 a 1. L’Espanyol B ha pogut ampliar diferències, però a partir de la mitja hora de partit també ha hagut d’esforçar-se en defensa.

Fortuño i Svensson segueixen amb un nivell excels

Els locals han fet un triple canvi al descans i han sortit disposats a empatar el partit, però s’han trobat amb un Fortuño que segueix tancant la porteria amb pany i forrellat. El porter espanyolista està fent una temporada espectacular i ha salvat l’equip en més d’una ocasió davant la insistència de Barrero. Qui també està en un moment dolç és Max Svensson. El davanter ha fet el 0 a 2 amb un golàs des de la frontal de l’àrea al minut 66. És el sisè gol del jugador periquito. Amb l’Ejea trencat anímicament i físicament, Abde ha fet el tercer creuant la pilota des de dins de l’àrea. Alberto de Sus, a la sortida d’un córner, ha retallat la distància al marcador però la reacció local s’ha quedat aquí i l’Espanyol B ha tornat a colpejar mitjançant Mahicas després d’una passada de la mort d’Abde. Mahicas, com Svensson, també suma sis dianes aquesta temporada.