El Barça B buscava revertir la situació de tres derrotes consecutives i ho ha aconseguit davant de l’Atlètic Balears amb una victòria per 3 a 1. Els de Barjuan han protagonitzat una remuntada a la segona meitat amb gols d‘Estanis, Mika Mármol i Rodado.

Al Barça li costa entrar al partit en la primera part

A l’inici del partit, un Barça B sense idees s’ha vist dominat per l’Atlètic Balears. Al minut 8, els de Xavi Calm han protagonitzat la primera ocasió perillosa gràcies a un córner. Els de Barjuan s’han vist obligats a jugar durant gairebé 20 minuts a la seva àrea i els rivals, tot i que no han acabat d’aprofitar aquesta superioritat, no han deixat de pressionar. Al minut 17 Aranda ha creat la primera oportunitat perillosa del conjunt blaugrana. Només quan els de Barjuan han aconseguit el control de la pilota ha estat l’Atlètic Balears qui s’ha vist amb problemes per recuperar-la. Al minut 30, els blanc-i-blaus han obert el marcador amb un gol a pilota aturada. La pilota s’ha estavellat al travesser dos cops fins que Vinicius Tanque, agafant el segon rebot, ha aconseguit marcar. Els minuts restants han seguit amb el mateix ritme i, tot i que el Barça ha jugat més a l’àrea rival, no ha pogut trencar la defensa balear. Al descans, 0 a 1.

Remuntada final dels blaugrana

La segona meitat ha servit als barcelonins per millorar el joc amb el qual havien començat. Estanis, que ha entrat de suplent després del descans per Mortimer, ha sumat el primer gol dels blaugrana amb un xut des de la frontal, al minut 53. Amb les línies molt més definides, han estat els de Barjuan els dominadors de la segona part. Mika Mármol s’ha encarregat de posar distància al marcador, després d’un xut des de la frontal. Sis minuts més tard, Rodado ha agafat un rebot del travesser i ha consolidat la remuntada marcant el tercer. Tota la força que havien demostrat els visitants a la primera meitat ha desaparegut a la segona a mesura que han encaixat gols. Al final, victòria i remuntada blaugrana per 3 a 1. El triomf trenca la ratxa de tres derrotes.