El Nou Sardenya ha estat testimoni d’una nova victòria de l’Europa. El conjunt escapulat ha rebut l’Andratx, un dels rivals més complicats a domicili, i s’ha imposat per 1 a 0. L’autor de l’únic gol del partit, de penal, ha estat Albert Martí. Aquest triomf suposa als de Vilajoana sortir de la zona de descens.

Falta d’efectivitat per part del conjunt escapulat

L’Europa ha començat fort el seu últim partit com a local d’aquest 2021. Pocs minuts després que la pilota comencés a rodar, els escapulats han tingut la primera opció de gol en una jugada embolicada que ha acabat en córner. Les oportunitats han seguit arribant, però ha faltat efectivitat. L’ocasió més clara s’ha viscut al minut 12, quan Mingo ha refusat la pilota amb la mà després del xut creuat de Cano, a mitja sortida del porter. Tot i que el conjunt gracienc ha lluitat per aconseguir el primer gol, no ha estat possible. Els escapulats han anat al vestidor amb el resultat 0 a 0.

Els tres punts es queden al Nou Sardenya

Després del descans l’equip gracienc ha disminuït la intensitat. Tot i això ha tornat a tenir fins a tres oportunitats que no ha pogut transformar en gol. La primera s’ha produït just iniciar-se la segona meitat, quan Cano ha centrat i Jiménez ha rematat. Minuts més tard, Solsona ha rematat una pilota penjada de Guti, però no se n’ha sortit. I la tercera ha estat quan Solsona ha rematat de nou, però el porter ha aconseguit enviar-la a córner. Per la seva banda, l’Andratx ha seguit pressionant en defensa i ha generat una ocasió molt perillosa a dos minuts de finalitzar el matx, però la pilota ha anat al travesser. Al minut 90, Albert Martí ha estat el protagonista després de transformar un penal que ha donat la victòria a l’Europa per 1 a 0.