Abde

Ez Abde ha marcat el seu primer gol amb el primer equip amb el Barça. El davanter ha fet el segon gol de l’equip al Sadar en el partit contra l’Osasuna.

Abde completa un bon partit

La diana ha arribat en el minut 48 de partit i ha estat just després d’una jugada polèmica. Gavi ha rebutjat una pilota dins l’àrea blaugrana i la pilota ha anat a les mans de Busquets, però l’àrbitre no ha considerat que hi hagués falta. El Barça ha sortit al contraatac i la centrada de Dembélé l’ha rematat Abde, de 19 anys, al segon pal de volea fent l’1 a 2.

Aquest és el cinquè partit que juga Abde a la Lliga amb el primer equip del Barça, dels quals ha estat 2 titular. El gol ha arribat quan el davanter acumulava 260 minuts amb el Barça. Es dona la casualitat que al Sadar s’han estrenat com a golejadors amb el Barça Ansu Fati, Ilaix i Nico.