El Barça Atlètic ha guanyat el Logronyès per 3 a 0. El doblet de Roberto i el gol en pròpia porteria de Julen Monreal han donat la victòria als blaugrana. El conjunt dirigit per Rafa Márquez se situa tercer en la classificació de manera provisional, amb un total de 53 punts. Amb aquest resultat, el Barça Atlètic entra, de moment, en zona de play-off d’ascens en espera del que facin el Castelló i el Múrcia.

Un Barça superior estrena el marcador en el primer temps

El Barça Atlètic sabia en tot moment la importància del partit, ja que a sis jornades d’acabar la competició, els blaugrana tenien opcions de situar-se en zona de play-off d’ascens.
L’enfrontament ha començat amb un Barça que tenia la possessió de la pilota i intentava sortir des del darrere, però sense poder arribar a la porteria rival. Al davant, en canvi, hi havia un Logronyès que pressionava per complicar-li les coses al conjunt de Rafa Márquez. Tot i això, a partir del minut 10, els blaugrana han anat trobant espais i han pogut associar-se els uns amb els altres. Finalment, el bon joc ha donat resultats i després d’unes quantes ocasions, Roberto ha estrenat el marcador al minut 35 aprofitant una assistència de Carbonell (1-0). Aquest resultat i les bones sensacions s’han mantingut fins al descans.

Els blaugrana sentencien el partit en la segona part

A la represa de la segona part, el Logronyès ha sortit amb una marxa més en comparació amb el primer temps, però els blaugrana han continuat controlant el partit. Malgrat tot, un gol en pròpia porteria de Julen Monreal en intentar refusar un centre de Carbonell al minut 54 ha establert el 2 a 0 al marcador. Els visitants, lluny de abaixar els braços, han tingut algunes ocasions, però un Arnau Tenas estel·lar les ha aturades totes. Aquest resultat a favor ha donat encara més motivació al Barça, que ha pogut donar fluïdesa al partit amb un bon joc associatiu i crear ocasions de perill, tot i que sense gaire encert de cara a porteria. Finalment, Txus Blanco ha provocat una pèrdua del Logronyès en zona de tres quarts que Roberto ha aprofitat per fer un doblet i sentenciar el partit al minut 78 (3-0), resultat que s’ha mantingut fins al final.