Espanyol

L’Espanyol ha perdut per 3 a 1 al Benito Villamarín contra un Betis molt contundent que ha passat per sobre de l’equip de Luis García. Amb aquesta derrota, el conjunt blanc-i-blau ja n’acumula sis consecutives i s’enfonsa encara més a les posicions de descens.

Mala primera part de l’Espanyol

L’Espanyol ha començat el partit jugant amb intensitat i ha disputat el primer quart d’hora del partit al Betis. Un Melamed elèctric ha estat a punt d’avançar als blanc-i-blaus en un llançament de falta, però l’equip de Luis García s’ha enfonsat quan ha rebut el primer gol al minut 27. Ayoze Pérez ha obert el marcador i ha avançat al conjunt sevillà que ha anat fent-se gran al llarg dels primers 45 minuts. El Betis ha premut l’accelerador després d’haver marcat l’1 a 0 i minuts després del gol d’Ayoze, l’equip de Manuel Pellegrini ha tornat a batre la porteria de Pacheco amb un gol de Juan Miranda al minut 34. Els bètics podrien haver ampliat la distància al marcador just abans de la mitja part amb una gran ocasió de Luiz Henrique, però el resultat no ha patit canvis.

Falses esperances pels de Luis García

L’Espanyol ha entrat a la segona part molt intens i semblava un equip totalment diferent del de la primera part. Tot just començar la segona part, al minut 48, César Montes s’ha inventat un gol espectacular de xilena que ha esperonat als blanc-i-blaus. L’equip dirigit per Luis García ha estat a punt d’empatar el partit durant el primer tram de la segona part, però la sort de cara a porteria no els ha acompanyat. Al minut 69, William Carvalho ha sentenciat el partit pel Betis i ha posat el 3 a 1 al marcador. Amb aquesta derrota, l’Espanyol encara es complica més la vida i aconseguir la permanència cada vegada és més difícil pel conjunt barceloní.