Horta i Banyoles han empatat sense gols al Miquel Corominas al primer partit després de la dimissió de Víctor Valdés. Bertomeu i Buba han tingut les ocasions més clares per als barcelonins. L’equip barceloní se situa a cinc punts de sortir de la zona de play-off de descens.

Empat tècnic amb un bon Horta

Els de Kiku Parcerisas han començat el partit més concentrats que els hortencs i han gaudit de la primera gran ocasió del duel. Momo ha superat Unai, però Manrique ha evitat el gol sobre la línia. L’Horta ha començat a generar perill als darrers 15 minuts de la primera meitat. Bertomeu ha enviat una pilota al pal en un servei de falta. A més, Buba ha protagonitzat dues arribades a l’àrea on no ha pogut batre el porter local.

Empat agredolç per als hortencs

La represa s’ha caracteritzat per una gran intensitat. Un error de De Nova ha pogut costar un gol als visitants, però el propi capità hortenc ha rectificat per aturar la jugada local. Cap dels dos conjunts ha gaudit d’ocasions clares a la segona meitat. Els dos equips han buscat tres punts per poder acostar-se a la zona tranquil·la de la taula. Però aquestes intencions no s’han convertit en oportunitats de gol.