El Barça ha encaixat una derrota al camp del Nàstic per 3 a 1. Els jugadors de García Pimienta han sortit desconnectats als primers minuts i els tarragonins han aconseguit tres gols que han deixat el matx pràcticament sentenciat. El filial blaugrana ha retallat distàncies amb un gol de Mika Mármol i ha millorat, però no ha estat suficient davant una gran versió de l’equip local.

El Nàstic castiga un fluix inici del Barça B

El Nàstic ha arrencat de la millor manera el partit. Al primer minut, els granes han aprofitat una jugada d’estratègia, a la sortida d’un córner, per col·locar l’1 a 0. Fran Carbià ha rematat de volea una centrada des de la frontal de l’àrea, fora de l’abast d’Arnau Tenas. Al minut 5, el porter blaugrana ha salvat el segon gol tarragoní. Tot seguit, però, Fran Carbià ha aconseguit el doblet després de finalitzar una bona internada d’Albarrán.

Els jugadors de Toni Seligrat no n’han tingut prou amb el 2 a 0. Brugui, al vèrtex de l’àrea, s’ha inventat el tercer amb un gran xut de rosca que ha entrat per l’escaire. Després dels primers 20 minuts, el filial blaugrana ha despertat. Una bona rematada de cap de Rei Manaj ha estat el primer avís i dos minuts més tard, Mika Mármol ha escurçat distàncies en un mal refús de la defensa grana. A les acaballes de la primera part, Jandro ha efectuat un llançament de falta magistral, però la pilota s’ha estavellat al travesser. Els primers 45 minuts han acabat amb 3 a 1.

Domini estèril blaugrana

La segona part ha mantingut la mateixa dinàmica i aviat han arribat les ocasions per ambdós equips. Fullana s’ha plantat sol davant Arnau Tenas, que ha aturat la definició creuada. Instants després, Rei Manaj ha tingut el 3 a 2, però ha arribat molt forçat i la pilota ha marxat desviada amb la porteria buida.

L’entrenador blaugrana, García Pimienta, ha provat de fer revifar l’equip amb diverses substitucions, però el domini de la possessió no s’ha concretat en ocasions. Al minut 85, Álvaro Sanz ha estat expulsat per una empenta a un jugador de l’equip tarragoní. La targeta vermella ha esvaït les últimes esperances de remuntada del filial.