L’Atlètic-Barceloneta ha acabat en la quarta posició de la Champions League després de perdre amb el Pro Recco per 8 a 7. Els mariners han pogut empatar el partit a l’últim segon però el xut de Famera l’ha aturat el porter Bijac.

Inici de partit amb un nom propi: Munárriz

L’Atlètic-Barceloneta ha afrontat el partit amb el mal regust de la derrota en semifinals davant el Ferencváros. Però, ben aviat, s’ha vist que l’equip de Chus Martín volia plantar cara al totpoderós equip italià. El primer quart ha estat molt igualat. Parcial de 3 a 3 amb dos noms propis: Alberto Munárriz i Filip Filipovic, autors de dos gols cadascun en els primers vuit minuts.

Munárriz, que en el partit contra el Ferencváros va ser expulsat abans del descans, ha demostrat la importància que té per al seu equip. El navarrès ha fet 5 gols abans del descans. Això, sumat a l’eficàcia de Dani López Pinedo a la porteria ha fet que a la mitja part, el resultat fos de 5 a 6.

Pro Recco - CN Atlètic-Barceloneta

Després del descans, ha tornat a aparèixer Filip Flipovic per posar l’empat a 6 en el marcador. Ha estat un quart amb pocs gols. Per part del Barceloneta, la diana del tercer període l’ha fet Álvaro Granados. Amb el marcador de 6 a 7 favorable als mariners s’ha entrat a l’últim quart.

Els darrers vuit minuts només han vist dos gols del Pro Recco, prou per donar el tercer lloc al conjunt de Gènova.

L’Atlètic-Barceloneta havia perdut els dos enfrontaments amb el Pro Recco a la fase de grups. 11 – 15 a la piscina Sant Sebastià i 8 – 3 a Itàlia.

La quarta medalla haurà d’esperar

Amb la derrota davant el Pro Recco, l’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la quarta posició a la Final 8 de Hannover. Els mariners es queden sense medalla de bronze després de les aconseguides a Belgrad 2013, Barcelona 2015 i Gènova 2018.