L’Atlètic-Barceloneta tornarà a disputar, un any després, una semifinal de la Champions League de waterpolo. El conjunt mariner s’ha imposat en els quarts de final a l’Sport Management per 11 a 6. El rival dels de Chus Martín, en la semifinal, serà el Ferencváros.

Un segon quart demolidor

El primer quart ha estat molt igualat. El BPM ha estat el primer a avançar-se, però dos gols d’Alejandro Bustos han fet que els mariners marxessin amb un 1 a 2 al final dels primers vuit minuts. El segon quart, però, ha estat clau per als jugadors de Chus Martín. Els italians han pogut empatar el partit, tot just iniciar-se el segon període, però un parcial de 4 a 0 ha fet que l’Atlètic-Barceloneta marxés al descans amb un 6 a 2 al seu favor.

CN Atlètiv-Barceloneta - BPM Sport Management

La segona part, a mantenir el marcador

Després del descans, l’Atlètic-Barceloneta ha abaixat una mica la intensitat i el BPM Sport ho ha aprofitat per fer un parcial d’empat a tres, que ha deixat un 9 a 5 al final del tercer període. L’últim quart ha tingut el mateix guió que l’anterior i, finalment, el Barceloneta s’ha acabat imposant per 11 a 6.

El Ferencváros, el rival de semifinals

El pròxim rival de l’Atlètic-Barceloneta, en la semifinal, serà el Ferencváros. El conjunt hongarès s’ha imposat al Jug de Dubrovnik per 9 a 10. D’aquesta manera, l’equip hongarès es tornarà a enfrontar als mariners. En la fase de grups, tots dos equips van coincidir i en els dos partits l’equip de Chus Martín es va acabant imposant per 8 a 5  a la piscina de Sant Sebastià i per 8 a 9 a Hongria.