L’Atlètic-Barceloneta no volia tornar amb les mans buides de Gènova, Itàlia, i ho ha aconseguit. Els mariners s’han penjat el bronze després de superar el Jug de Dubrovnik per 14 a 8 en el partit per assignar el tercer i quart lloc. Els barcelonins han sortit disposats a no deixar escapar l’oportunitat de pujar al podi amb un parcial de 4 a 0. Semblava que seria bufar i fer ampolles, però els croats han reaccionat a temps i han marxat al descans amb un 6 a 4. Una distància que han aconseguit escurçar encara més a l’inici del tercer quart amb un gol de Javier Garcia. Amb el 6 a 5, el CN Atlètic-Barceloneta li ha vist les orelles al llop i ha tornat a serrar les dents amb un parcial de 6 a 2 que ha sentenciat la final. L’últim quart, quan ja estava tot decidit, ha servit  perquè els de Chus Martín eixamplessin la distància fins al 14 a 8 final.