La selecció catalana s’ha quedat amb la mel a la boca a la 14a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (TICB) amb dues derrotes ajustades davant Irlanda del Nord per 3 a 4 i Itàlia per 0 a 2. L’equip català, que tenia com a objectiu la tercera plaça de classificació, ha signat un bon paper per competir de tu a tu amb seleccions de renom però s’ha quedat a les portes quan només resten dos partits per disputar.

Un trofeu consolidat a la ciutat

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona referma la seva rellevància a la ciutat com una de les competicions per a persones amb paràlisi cerebral amb més trajectòria d’Europa. L’edició d’enguany ha comptat amb la presència de seleccions de renom com Escòcia, Irlanda del Nord i Itàlia, ja que el vencedor del torneig suma punts per al rànquing IFCPF, de cara a campionats de seleccions i el Mundial.

La competició, a càrrec de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics, ha tingut lloc al CEM Clot de la Mel de Barcelona amb un format diferent d’altres edicions a causa d’una davallada del volum d’equips. El trofeu ha seguit un format que enfronta tots contra tots lluny de la lligueta de grups que s’organitzava amb anterioritat.

La selecció d’Escòcia, clara dominadora

La selecció escocesa ha dominat amb mà de ferro els primers enfrontaments de la 14a edició del TICB. L’equip no ha perdut cap partit, acumula un parcial de 15 gols a favor i cap en contra i és líder en solitari de la competició. Escòcia es va desfer de l’equip anglès CP United per un contundent 8 a 0 i de la selecció italiana per 7 a 0.