El Barça Lassa ha guanyat el primer partit de la final de Lliga després de superar el Pozo Múrcia per 7 a 2. Els d’Andreu Plaza han estat molt superiors a la primera meitat i han fet el primer pas cap al títol.

Sense Dyego Zuffo

Abans del matx s’ha conegut la notícia que Diego Zuffo era baixa per unes molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta. El brasiler, que va renovar el seu contracte aquesta setmana, és una peça clau per a Andreu Plaza, que encara no sap si podrà comptar amb ell per als següents partits.

Moltes ocasions a les dues porteries

El partit no ha decebut i ha començat amb un ritme vertiginós. Barça i Pozo han assetjat les porteries rivals, però un altre gran partit dels porters ha evitat que el marcador es mogués en els primers minuts. Dídac Plana ha estat clau per deixar Matteus sense gol just abans que Fernando tragués sota la línia el xut d’Adolfito.

El Barça dinamita el partit en 3 minuts

El Barça ha sentenciat el matx en 4 gols en 3 minuts. Primer amb una fuetada de Ferrao amb l’esquerra que ha netejat l’escaire i pocs segons després amb un contracop finalitzat per Leo Santana a passada d’Arthur. El gol ha deixat groguis els murcians i Adolfo, amb una preciosa vaselina, ha fet el tercer al minut 12. Lozano s’ha afegit a la festa amb un quart gol que ha deixat el matx vist per sentència. Fernando Aguilera ha reduït distàncies abans del descans, però Dídac ha aprofitat que Pozo jugava amb porter jugador per fer el cinquè amb un xut des de la seva porteria.

Partit controlat

Els d’Andreu Plaza s’han dedicat a controlar el partit però Fernando, al minut 26, ha fet el segon dels murcians després d’una gran jugada de Pito. Tot i això, els blaugrana no s’han posat nerviosos i Esquerdinha, amb un doblet, ha deixat el 7 a 2 definitiu. Un resultat que ja no s’ha mogut més i que ha servit perquè el Barça Lassa sumi la primera victòria de la final.