L’Atlètic-Barceloneta no podrà disputar la final de la Champions League de waterpolo després de perdre amb el Ferencváros per 9 a 7. Un gran Denes Varga ha deixat els mariners fora de la final.

Primer temps molt igualat

El partit ha començat amb un parcial de 0 a 2 favorable a l’Atlètic-Barceloneta gràcies als gols de Fran Fernández i Álvaro Granados. Però el Ferencváros ha estat capaç d’igualar el quart. El segon període ha mantingut la mateixa dinàmica, la d’igualtat màxima. Un parcial d’1 a 1 ha fet que al descans s’hagi arribat amb un ajustat 3 a 3. La mala notícia ha estat l’expulsió definitiva d’Alberto Munárriz per acumulació d’exclusions.

Atlètic-Barceloneta - Ferencvaros piscina

Després del descans les coses han continuat igual. Cada cop que l’equip de Chus Martín s’avançava en el marcador, el conjunt hongarès l’igualava. Ho han fet Jansik i Vamos amb els gols de Martin Famera i Felipe Perrone. Però un gol de Josip Vrlic ha fet que el Barceloneta entrés en l’últim quart amb un 5 a 6 al seu favor.

Apareix Denes Varga

L’últim quart ha començat amb un gol d’Álvaro Granados, que ha posat el 5 a 7 en el marcador, un marge de dos gols que el Ferencváros ha pogut igualar amb el 7 a 7. En aquest moment hi ha hagut dues accions clau: l’expulsió definitiva de Martin Famera i un gol de Nikola Jansik, que per primer cop ha posat els hongaresos per davant en el marcador. A tot això, cal afegir-hi els tres gols de Denes Varga, que han fet que el Ferencváros sigui el finalista de la Champions League.

El partit de demà

L’Atlètic-Barceloneta disputarà la final de consolació davant el Pro Recco. Els italians han perdut davant l’Olympiacos per 12 a 11. Els mariners optaran a la quarta medalla de bronze de la Champions després de les aconseguides el 2013 a Belgrad, el 2015 a Barcelona i el 2018 a Gènova.