àrbitres segona b
@FCF

La Federació Catalana de Futbol ha fet públic l’assignació dels àrbitres encarregats de xiular els partits del play-off d’ascens a Segona Divisió B. Unes semifinals amb els enfrontaments entre l’Hospitalet i el Sant Andreu per una banda, i el Terrassa i l’Europa per una altra. El play-off es disputarà entre el 18 i 25 de juliol a Badalona.

Escollits els àrbitres dels tres partits

Els àrbitres escollits per al partit de la primera semifinal de dissabte, 18 de juliol, entre l’Hospitalet i el Sant Andreu han estat Ainara Acevedo (el Barcelonès) com a principal, que estarà acompanyada per Guillem Batlle (Girona) i Marc Bondia (el Vallès Occidental) com a assistents i Sergi Carrero (l’Anoia) serà el quart àrbitre.

Pel que fa a la segona semifinal, que disputaran Terrassa i Europa diumenge, 19 de juliol, Joan Mas (Lleida) ha estat l’escollit àrbitre principal del matx, acompanyat pels assistents Jordi Fullà (Girona) i Sergi Bas (Girona). Salvador Morros (el Baix Llobregat) serà el quart àrbitre.

Per a la final del dissabte 25 de juliol, Bruno Montoro (el Barcelonès) ha estat l’àrbitre triat com a principal. Alejandro Fernéndez (el Baix Llobregat) i David Monge (les Terres de l’Ebre) seran els àrbitres assistents, mentre que Xavier Alins (el Vallès Occidental) serà el quart àrbitre del partit que decidirà l’equip que la propera temporada jugarà a la Segona Divisió B.