David Vilajoana disputarà el seu primer play-off com a entrenador el 19 de juliol. El tècnic de l’Europa és un dels quatre afortunats que es jugaran l’ascens a Segona B, i ha estat al plató del ‘btv esports’ juntament amb els representants de Terrassa, Hospitalet i Sant Andreu. Els graciencs es veuran les cares amb el Terrassa de Xavi Molist: “El Terrassa és l’equip menys golejat i a dalt hi té jugadors molt desequilibrants, com Sergi Arranz o Coro, jugadors en banda molt ràpids… És un equip molt equilibrat i haurem de fer les coses molt bé per guanyar-los. En Lliga no vam aconseguir guanyar-los, de fet, però anirem a buscar la victòria”.

Plantilla jove

Pel tècnic escapulat, la falta d’experiència en cites com aquesta a causa de la joventut de la seva plantilla no suposa un problema per al seu equip: “Que siguin joves no vol dir que siguin ‘gilipolles’. La joventut té moltes virtuts. Per mi, un jove ha de ser una motivació extra. Molts no hem viscut un play-off, i és normal i lògic estar nerviós. Però som uns afortunats. És un play-off per pujar a Segona B i, si sona la flauta, tenen l’oportunitat única, sobretot els joves, per estar a una categoria que t’obre moltes portes”.

En cas d’ascens, Vilajoana tampoc considera que l’aspecte econòmic pugui ser un inconvenient per al club: “A mi aquest any m’han dit que pago per entrenar l’Europa, ja pagaré per estar a Segona B. És lògic que el president estigui preocupat, però crec que en té tantes ganes com jo o més”. “Sempre he dit que tinc equips que podrien jugar a categories més altes. És qüestió  que tinguin oportunitats perquè si no te les donen no pots demostrar que vals”, ha afegit.

Ganes de play-off i de final barcelonina

L’escapulat no ha amagat les ganes de l’equip de ser a la cita: “Estem ‘catxondos’, amb ganes de jugar. A gent jove confinada tant temps els hi has donar una mica de llibertat i és el que busquem. Competir, guanyar el partit i aprofitar una oportunitat que se’ns presenta que passa poques vegades”. Preguntat per quin rival de l’altra eliminatòria preferiria, si Sant Andreu o Hospitalet, Vilajoana no ha tirat pilotes fora: “Buscar una final Europa – Sant Andreu em posa ‘catxondo‘”.